Image not available

Η Εκκίνηση Της Ιστιοπλοικής Περιπλάνησης

Η Εκκίνηση Της Ιστιοπλοικής Περιπλάνησης

Η Εκκίνηση Της Ιστιοπλοικής Περιπλάνησης

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale Canada Goose jas http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl
Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale Canada Goose jas http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl

Γιουβέτσι θαλασσινών



 

Σκάφος: Ναυκρατούσα

Περίοδος: Φθινόπωρο 2015

Ημέρα: Κυριακή

ΥΛΙΚΑ ( ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ):

  • 300γρ σουπιές κατεψυγμένες
  • 300γρ καλαμάρια κατεψυγμένα
  • 300γρ χταπόδι
  • 300γρ μύδια καθαρισμένα
  • 250γρ κριθαράκι νυχάκι
  • 500γρ παρμεζάνα
  • Τοματοχυμός από φρέσκια ντομάτα
  • Μια κουταλιά της σούπας νέα φυτίνη
  • Δυο φύλλα δάφνης
  • Φρέσκο κρεμμύδι
  • Μισή κούπα παρθένο ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι σε μύλο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέσα στο λάδι και τη δάφνη.
  • Βράζουμε τα θαλασσινά περίπου για 15´ λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
  • Σουρώνουμε τα θαλασσινά αφού έχουν βράσει και στο ζωμό που έχουν δημιουργήσει, προσθέτουμε το κριθαράκι για να βράσει και αυτό.
  • Έχουμε ετοιμάσει το φούρνο, αλείφοντας με νέα φυτίνη και τοματοχυμό.
  • Μόλις το κριθαράκι βράσει, το μεταφέρουμε στο ταψί, αφού πρώτα έχουμε τοποθετήσει τα θαλασσινά μέσα σε αυτό.
  • Τρίβουμε πιπέρι και αλάτι και το αφήνουμε να ψηθεί για 25-30’.
  • Ελάχιστα λεπτά πριν σβήσουμε το φαγητό, βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα από άκρη ως άκρη για να δημιουργήσει μια κρούστα.
/

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Βρείτε μας επίσης

baxsailingschool facebook baxsailingschool youtube baxsailingschool instagram

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 2310403643

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Copyright 2014 baxsailingschool.gr

Powered by