Image not available

Η Εκκίνηση Της Ιστιοπλοικής Περιπλάνησης

Η Εκκίνηση Της Ιστιοπλοικής Περιπλάνησης

Η Εκκίνηση Της Ιστιοπλοικής Περιπλάνησης

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale Canada Goose jas http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl
Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale Canada Goose jas http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl

Μάντης-Καγιαλής: «Το Παγκόσμιο ήταν ένα μεγάλο μάθημα…» 

Οι Ολυμπιονίκες Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής μίλησαν στο gazzetta.gr αμέσως μετά το τέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 470 που έγινε στη Θεσσαλονίκη, αναφέρθηκαν στη διοργάνωση, σχολίασαν την εμφάνιση τους αλλά και τα μελλοντικά τους σχέδια ενόψει Τόκιο.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ο Τάκης Μάντης και ο Παύλος Καγιαλής συμμετείχαν σε μία μεγάλη διοργάνωση, που έγινε μάλιστα στην Ελλάδα! Ήταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 470 που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης μεγάλη επιτυχία, αλλά έμειναν εκτός βάθρου. Ολοκλήρωσαν τον αγώνα στη 10η θέση και αμέσως μετά το τέλος του, μίλησαν στο gazzetta.gr και δεν κρύφτηκαν πίσω από τις λέξεις, κάνοντας την αυτοκριτική τους.Μάντης-Καγιαλής: «Το Παγκόσμιο ήταν ένα μεγάλο μάθημα...»

Ο Τάκης Μάντης αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στη διοργάνωση: «Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό να γίνεται ένα τόσο σοβαρό πρωτάθλημα στη χώρα σου, με όλους τους μεγάλους αθλητές της κατηγορίας και να είσαι και εσύ μέρος αυτής της προσπάθειας. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, η οργανωτική επιτροπή λειτούργησε εξαιρετικά και ο καιρός ήταν καλός καθώς έγιναν όλες οι κούρσες και νομίζω ότι όλοι πέρασαν τέλεια. Αυτό έχει σημασία πάνω από όλα…».

Ο Παύλος Καγιαλής μίλησε για την παρουσία τους στο Παγκόσμιο: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι πιάσαμε το στόχο μας. Βάλαμε τα δυνατά μας, αλλά δεν τα καταφέραμε καθώς ο στόχος μας ήταν να βρεθούμε στο βάθρο. Ήταν ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, κάτι που ξέραμε από την αρχή. Το είχαμε πει ότι θα δυσκολευτούμε καθώς ήταν όλοι οι αντίπαλοι πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν τέτοιες που βοήθησαν όλα τα σκάφη για ένα καλό πλασάρισμα. Προσπαθήσαμε, προς το τέλος των αγώνων βρήκαμε το ρυθμό μας, αλλά δεν έφτασε αυτό…».

Για το άγχος και την πίεση που ένιωσαν αγωνιζόμενοι στη χώρα τους, ο Τάκης Μάντης είπε: «Το να πετύχεις δεν είναι το όλο μέρος της προσπάθειας. Σίγουρα θα αποτύχεις πολλές φορές μέχρι να φτάσεις στην κατάκτηση ενός μεταλλίου, όποιο κι αν είναι αυτό. Εμείς έχουμε αποτύχει πολλές φορές και οι αποτυχίες μας, σίγουρα μετά φέρνουν τις επιτυχίες μας. Το παγκόσμιο ήταν ένας αγώνας που ήμασταν πάρα πολύ κοντά σε ένα μετάλλιο όσο και να μην φάνηκε αυτό και στο μέλλον θα βγούμε σίγουρα πιο δυνατοί από αυτόν τον αγώνα, από την πίεση που είχαμε να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας, μέσα στη χώρα μας. Ήταν τιμή μας που έγινε εδώ και θέλουμε να γίνονται αγώνες εδώ, αλλά υπήρχε άγχος, υπήρχε πίεση και αυτή την πίεση θα την εκμεταλλευτούμε καλύτερα, την επόμενη φορά που θα συναντήσουμε τους αντιπάλους μας.».

Στο μάθημα που πήραν αναφέρθηκε ο Παύλος Καγιαλής: «Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε. Φυσικά δεν τα παρατάμε, ούτε το βάζουμε κάτω ποτέ. Ήταν ένα μεγάλο μάθημα και πίσω από τις αποτυχίες, έρχονται οι επόμενες επιτυχίες, αυτό είναι σίγουρο…».

Όσο για την επόμενη μέρα, όπως λέει ο Παύλος Καγιαλής, έχει ξεκούραση και μετά ανεβαίνουν οι ρυθμοί ενόψει Τόκιο: «Τώρα σίγουρα ξεκούραση, δεν έχουμε ξεκουραστεί όσο θα έπρεπε μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πρέπει να ξεκουραστούμε αρκετά γιατί τα επόμενα χρόνια έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, οπότε τώρα προέχει η ξεκούραση μας. Επόμενη πλέον αγωνιστική υποχρέωση είναι τον Ιανουάριο στο Μαϊάμι. Θα κάνουμε κάποια προπονητικά καμπ από τον Σεπτέμβριο και θα ανεβάσουμε ρυθμούς μετά τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, γιατί του χρόνου είναι ουσιαστικά ο πρώτος αγώνας πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.».

/

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Βρείτε μας επίσης

baxsailingschool facebook baxsailingschool youtube baxsailingschool instagram

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 2310403643

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Copyright 2018 baxsailingschool.gr

Powered by