Image not available

Η Εκκίνηση Της Ιστιοπλοικής Περιπλάνησης

Η Εκκίνηση Της Ιστιοπλοικής Περιπλάνησης

Η Εκκίνηση Της Ιστιοπλοικής Περιπλάνησης

Συνταγές από ιστιοπλόους προς ιστιοπλόους.


Tagliata black angus
June 24th, 2016
Ριζότο με μανιτάρια και λάδι τρούφας

  Σκάφος: El Greco Περίοδος: Καλοκαίρι 2016 Ημέρα: Κυριακή ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ): 2 φιλέτα των 300γρ. Black Angus Ρόκα baby Παρμεζάνα Crema balsamico Αλάτι Πιπέρι μαύρο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζουμε το φιλέτο στο τηγάνι για πολύ λίγο και το θωρακίζουμε από όλες τις πλευρές ώστε να κρατήσει τα υγρά του. Μεταφέρουμε το φιλέτο στο φούρνο για […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ριζότο με μανιτάρια και tartufo
June 24th, 2016
Ριζότο με μανιτάρια και λάδι τρούφας

  Σκάφος: El Greco Περίοδος: Καλοκαίρι 2016 Ημέρα: Κυριακή ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ): 300γρ. ρύζι arborio 250γρ. μανιτάρια portobello 100γρ. μανιτάρια πλευρώτους 2 μικρά ξερά κρεμμύδια ½ ποτήρι λευκό κρασί 1 ζωμός βοδινού 1 βούτυρο 2 φλιτζάνια τριμμένη παρμεζάνα Μαύρο tartufo Λευκό tartufo Αλάτι Μαύρο πιπέρι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι ή το περνάμε από το […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γιουβέτσι θαλασσινών
November 18th, 2015
Γιουβέτσι θαλασσινών

  Σκάφος: Ναυκρατούσα Περίοδος: Φθινόπωρο 2015 Ημέρα: Κυριακή ΥΛΙΚΑ ( ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ): 300γρ σουπιές κατεψυγμένες 300γρ καλαμάρια κατεψυγμένα 300γρ χταπόδι 300γρ μύδια καθαρισμένα 250γρ κριθαράκι νυχάκι 500γρ παρμεζάνα Τοματοχυμός από φρέσκια ντομάτα Μια κουταλιά της σούπας νέα φυτίνη Δυο φύλλα δάφνης Φρέσκο κρεμμύδι Μισή κούπα παρθένο ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι σε μύλο ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι μέσα […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πέννες με σολομό
November 3rd, 2015

  Σκάφος: Benedetto Περίοδος: Φθινόπωρο 2015 Ημέρα: Σάββατο ΥΛΙΚΑ: 1 κιλό μακαρόνια πέννες 1,5 κιλό φιλέτο σολομό 400 ml κρέμα γάλακτος Αλάτι Μαϊντανό Λάδι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Κόβουμε το φιλέτο σε μικρά κομμάτια. Ετοιμάζουμε τα μακαρόνια. Ρίχνουμε την κρέμα μέσα στα καυτά μακαρόνια. Ψήνουμε το σολομό για 15-20 μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε τα κομματάκια σολομού στα μακαρόνια, […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ριζότο με λάδι τρούφας και μανιτάρια πορτσίνι
November 3rd, 2015

  Σκάφος: Fafos II Περίοδος: Φθινόπωρο 2015 Ημέρα: Σάββατο ΥΛΙΚΑ: 50γρ Μανιτάρια πορτσίνι Ρύζι για Ριζότο (200γρ. arborio) Κρόκος Κοζάνης Αλάτι Πιπέρι Ζωμός λαχανικών 1 κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο ΕΚΤΕΛΕΣΗ:  Μουλιάζω τα αποξηραμένα μανιτάρια για 10 λεπτά σε 2-3 ποτήρια νερού και το κρατάω ζεστό σε ένα κατσαρολάκι σα βάση μαζί με το ζωμό λαχανικού […]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Βρείτε μας επίσης

baxsailingschool facebook baxsailingschool youtube baxsailingschool instagram

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 2310403643

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Copyright 2015 baxsailingschool.gr

Powered by