Image not available

Η Εκκίνηση Της Ιστιοπλοικής Περιπλάνησης

Η Εκκίνηση Της Ιστιοπλοικής Περιπλάνησης

Η Εκκίνηση Της Ιστιοπλοικής Περιπλάνησης

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale Canada Goose jas http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl

ΣΧΟΛΗ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η “ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ - BLUE AEGEAN SAILING SCHOOL” είναι ιδιωτική σχολή ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας στη Θεσσαλονίκη την οποία οραματίστηκα, δημιούργησα και διευθύνω από το 2002.


Κατεβάστε την αίτηση εγγραφής

Αίτηση Εγγραφής

Κατεβάστε τα προγράμματα μαθημάτων

POWER 2019

 

Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης Περιόδου Άνοιξης 2019

Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης Περιόδου Καλοκαιριού 2019

Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης Περιόδου Φθινοπώρου 2019

 

Αγωνιστική Σχολή Περιόδου Άνοιξης 2019

Αγωνιστική Σχολή Περιόδου Καλοκαιριού 2019

Αγωνιστική Σχολή Περιόδου Φθινοπώρου 2019

 

Σχολή Προχωρημένων Περιόδου Άνοιξης 2019

Σχολή Προχωρημένων Περιόδου Καλοκαιριού 2019

Σχολή Προχωρημένων Περιόδου Φθινοπώρου 2019

 

GetOnBoard

ΣΧΟΛΗ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΑΙΔΕΥΣΗΣ | BASIC TRAINING SCHOOL

Το πρώτο βήμα, η εκκίνηση της ιστιοπλοϊκής περιπλάνησης. Η εκπαίδευση περικλείει τις βασικές γνώσεις στους κυριότερους τομείς που αφορούν τη θαλασσινή εμπειρία περιλαμβάνοντας μαθήματα ορολογίας, ναυτιλίας, αγκυροβολίας, μετεωρολογίας και φυσικά ρύθμισης πανιών. Μέσω γραπτών εξετάσεων, η επιτυχής φοίτηση οδηγεί στην κατοχύρωση διπλώματος ιστιοπλόου ανοιχτής θαλάσσης για σκάφη έως 66 πόδια, αναγνωρισμένου από  τις αρμόδιες αρχές της πολιτείας.

Τα μαθήματα διαρκούν δύο μήνες και προσφέρονται σε τρεις δίμηνες περιόδους κάθε χρόνο (Μάρτιος-Απρίλιος, Μάιος-Ιούνιος και Οκτώβριος-Νοέμβριος).

Όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς η Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης είναι το απαραίτητο αλφαβητάρι, η υποδομή για τη δημιουργία και εξέλιξη ιστιοπλοϊκής εμπειρίας. Η συνέχεια αφορά ανοιχτή επιλογή σε δευτεροβάθμια τμήματα ανάλογα με τον προσανατολισμό που ο καθένας επιλέγει.

IMG_2491_panorama

 
SetSails
ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΩΝ | ADVANCED

Δύο μήνες μετά το βάπτισμα ενός νέου ιστιοπλόου, έχοντας ολοκληρώσει την εισαγωγή της βασικής σχολής, η συνέχεια αφορά την απόκτηση επιπλέον εμπειρίας στη θάλασσα. Η ναυτοσύνη άλλωστε είναι ίσως το σημαντικότερο κεφάλαιο στο οποίο θα μπορούσε κανείς να εντρυφήσει. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε τομείς όπως η προετοιμασία σκάφους, η ασφάλεια και η πρόληψη, η αγκυροβολία και η μηχανολογία. Οι μαθητές εξοικειώνονται σε κινήσεις και ελιγμούς, ώστε τελειώνοντας την εκπαίδευση ανά δύο να μπορούν να εκτελούν σύνθετες ιστιοπλοϊκές και ναυτικές εργασίες.

Sailing Fast Forward
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ | RACING SCHOOL

Τεχνική και δεξιοτεχνία, έντονος ρυθμός, συγχρονισμός· ο αθλητισμός πάντα αποδίδει μία δραστηριότητα στην υψηλότερη έκφανσή της. Πρώτοι οι Ολλανδοί εισήγαγαν τον όρο «αγωνιστική ιστιοπλοΐα» κάπου στο 18ο αιώνα οργανώνοντας εκπαιδευτικά προγράμματα για τους τότε ναυτικούς.

Αντίστοιχα, η αγωνιστική σχολή απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν καλύτερα τα μυστικά των πανιών και να εξοικειωθούν με τη χρήση μπαλονιού. Ολοκληρώνοντας απαιτητικούς ελιγμούς εκμεταλλευόμενοι ακόμη και την παραμικρή αλλαγή στη διεύθυνση ή την ένταση του ανέμου, οι μαθητές αποκομίζουν γνώσεις και εμπειρίες που αποδεικνύονται χρήσιμες ακόμη και στις πιο ξένοιαστες στιγμές μιας κρουαζιέρας.

IMG_1675 IMG_1524

 
Power
POWER SAILING

Παίρνοντας παράδειγμα την έξαρση των δυναμικών αθλημάτων και με αυξημένο πλέον το ενδιαφέρον για αγωνιστική ιστιοπλοΐα, δημιουργήσαμε το τμήμα Power, μία πανελλήνια πρωτοτυπία στο χώρο της ιστιοπλοϊκής εκπαίδευσης. Τα μαθήματα διαρκούν τέσσερις μήνες και απευθύνονται σε αποφοίτους της σχολής με σαφή αθλητικό προσανατολισμό στο υψηλότερο μάλιστα επίπεδο επιδόσεων. Το Power είναι τριτοβάθμια σχολή (προαπαιτούμενες: Βασική και Αγωνιστική) και παρέχεται εκτεταμένη εξειδίκευση ανά συγκεκριμένη θέση πληρώματος. Θα ήταν ίσως δίκαιο να αναφέρουμε πως αν το Αγωνιστικό αναδεικνύει ιστιοπλόους, το Power με τη σειρά του χτίζει ομάδες και μάλιστα πολύ ανταγωνιστικές.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα σκάφη των δύο αυτών σχολών, με πληρώματα μαθητές μας, συμμετέχουν σε επίσημους αγώνες καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.

 

Ημερήσιες αποδράσεις

Θέλετε να εξασκηθείτε σε όσα γνωρίζετε, θέλετε να συντηρήσετε τις δεξιότητές σας, θέλετε να απολαύσετε μια ημερήσια εκδρομή στη θάλασσα, θέλετε να συνδυάσετε τα προηγούμενα προσφέροντας ταυτόχρονα την ευκαιρία σε κάποιους φίλους σας να διαπιστώσουν γιατί σας «έχασαν» ένα διάστημα?

Η σχολή μας σας δίνει την ευκαιρία να ναυλώσετε ένα σκάφος για ολόκληρη μέρα και αν επιθυμείτε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα των σκαφών μας που κάνουν εκπαίδευση απολαμβάνοντας την ασφάλεια και τις συμβουλές των εκπαιδευτών μας.

Μπορείτε να ζητήσετε αν το επιθυμείτε την παρουσία εκπαιδευτή στο σκάφος για να γίνει ακόμα πιο αποδοτική η βόλτα σας.

Αυτή η πρόταση αφορά επίσης και οργανωμένες ομάδες μαθητών μας σε όλα τα επίπεδα γνώσεων, δηλαδή προχωρημένων και αγωνιστικής σχολής.

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Βρείτε μας επίσης

baxsailingschool facebook baxsailingschool youtube baxsailingschool instagram

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 2310403643

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Copyright 2014 baxsailingschool.gr

Powered by