Image not available

Η Εκκίνηση Της Ιστιοπλοικής Περιπλάνησης

Η Εκκίνηση Της Ιστιοπλοικής Περιπλάνησης

Η Εκκίνηση Της Ιστιοπλοικής Περιπλάνησης

Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale Canada Goose jas http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl
Parajumpers sale www.airbrushhenk.nl Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale Canada Goose jas http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl

Ριζότο με μανιτάρια και tartufo



 

Σκάφος: El Greco

Περίοδος: Καλοκαίρι 2016

Ημέρα: Κυριακή

ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ):

  • 300γρ. ρύζι arborio
  • 250γρ. μανιτάρια portobello
  • 100γρ. μανιτάρια πλευρώτους
  • 2 μικρά ξερά κρεμμύδια
  • ½ ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 ζωμός βοδινού
  • 1 βούτυρο
  • 2 φλιτζάνια τριμμένη παρμεζάνα
  • Μαύρο tartufo
  • Λευκό tartufo
  • Αλάτι
  • Μαύρο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι ή το περνάμε από το blender.
  • Κόβουμε σε πολύ μικρά κομμάτια τα μανιτάρια.
  • Τρίβουμε αρκετή παρμεζάνα.
  • Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι να βράζει νερό μαζί με ένα ζωμό knorr βοδινού.
  • Σωτάρουμε το κρεμμύδι με το βούτυρο.
  • Πριν ετοιμαστεί, προσθέτουμε τα μανιτάρια.
  • Όταν ετοιμαστούν, προσθέτουμε το ρύζι με λίγο βούτυρο για να θωρακιστεί εξωτερικά και να είναι πιο τραγανό.
  • Σβήνουμε τη διαδικασία του σωταρίσματος με λευκό κρασί.
  • Το αφήνουμε αρκετό χρόνο ώστε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  • Αλατοπιπερώνουμε.
  • Αρχίζουμε να προσθέτουμε ζεστό νερό από το άλλο κατσαρολάκι.
  • Για όλη τη διάρκεια της βράσης πρέπει να ανακατεύουμε ώστε να μην κολλήσει.
  • Τελειώνουμε με δύο κουταλιές βούτυρο και δύο «πλούσιες» χούφτες παρμεζάνα για να δέσει το ριζότο.
  • Το βγάζουμε από τη φωτιά, ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί.
  • Σερβίρουμε και ολοκληρώνουμε με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο, παρμεζάνα και μαύρο tartufo.
/

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Βρείτε μας επίσης

baxsailingschool facebook baxsailingschool youtube baxsailingschool instagram

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 2310403643

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Copyright 2014 baxsailingschool.gr

Powered by