Image not available

Η Εκκίνηση Της Ιστιοπλοικής Περιπλάνησης

Η Εκκίνηση Της Ιστιοπλοικής Περιπλάνησης

Η Εκκίνηση Της Ιστιοπλοικής Περιπλάνησης

Account Suspended
Account Suspended
This Account has been suspended.
Contact your hosting provider for more information.
Account Suspended
Account Suspended
This Account has been suspended.
Contact your hosting provider for more information.

Ριζότο με μανιτάρια και tartufo



 

Σκάφος: El Greco

Περίοδος: Καλοκαίρι 2016

Ημέρα: Κυριακή

ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ):

  • 300γρ. ρύζι arborio
  • 250γρ. μανιτάρια portobello
  • 100γρ. μανιτάρια πλευρώτους
  • 2 μικρά ξερά κρεμμύδια
  • ½ ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 ζωμός βοδινού
  • 1 βούτυρο
  • 2 φλιτζάνια τριμμένη παρμεζάνα
  • Μαύρο tartufo
  • Λευκό tartufo
  • Αλάτι
  • Μαύρο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  • Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι ή το περνάμε από το blender.
  • Κόβουμε σε πολύ μικρά κομμάτια τα μανιτάρια.
  • Τρίβουμε αρκετή παρμεζάνα.
  • Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι να βράζει νερό μαζί με ένα ζωμό knorr βοδινού.
  • Σωτάρουμε το κρεμμύδι με το βούτυρο.
  • Πριν ετοιμαστεί, προσθέτουμε τα μανιτάρια.
  • Όταν ετοιμαστούν, προσθέτουμε το ρύζι με λίγο βούτυρο για να θωρακιστεί εξωτερικά και να είναι πιο τραγανό.
  • Σβήνουμε τη διαδικασία του σωταρίσματος με λευκό κρασί.
  • Το αφήνουμε αρκετό χρόνο ώστε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  • Αλατοπιπερώνουμε.
  • Αρχίζουμε να προσθέτουμε ζεστό νερό από το άλλο κατσαρολάκι.
  • Για όλη τη διάρκεια της βράσης πρέπει να ανακατεύουμε ώστε να μην κολλήσει.
  • Τελειώνουμε με δύο κουταλιές βούτυρο και δύο «πλούσιες» χούφτες παρμεζάνα για να δέσει το ριζότο.
  • Το βγάζουμε από τη φωτιά, ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε λίγο να ξεκουραστεί.
  • Σερβίρουμε και ολοκληρώνουμε με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο, παρμεζάνα και μαύρο tartufo.
/

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας

Βρείτε μας επίσης

baxsailingschool facebook baxsailingschool youtube baxsailingschool instagram

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 2310403643

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Copyright 2014 baxsailingschool.gr

Powered by