Σχολή Προχωρημένων Ιστιοπλοΐας | Advanced Sailing School – baxsailingschool
Τηλεφωνήστε μας : 2310403643

SetSails

Σχολή Προχωρημένων Ιστιοπλοΐας | Advanced Sailing School

Μαθήματα Προχωρημένων Ιστιοπλοΐας

Δύο μήνες μετά το βάπτισμα ενός νέου ιστιοπλόου, έχοντας ολοκληρώσει την εισαγωγή της βασικής σχολής εκπαίδευσης στην ιστιοπλοΐας, η συνέχεια αφορά την απόκτηση επιπλέον εμπειρίας στη θάλασσα. Η ναυτοσύνη άλλωστε είναι ίσως το σημαντικότερο κεφάλαιο στο οποίο θα μπορούσε κανείς να εντρυφήσει. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε τομείς όπως η προετοιμασία σκάφους, η ασφάλεια και η πρόληψη, η αγκυροβολία και η μηχανολογία. Οι μαθητές εξοικειώνονται σε κινήσεις και ελιγμούς, ώστε τελειώνοντας την εκπαίδευση ανά δύο να μπορούν να εκτελούν σύνθετες ιστιοπλοϊκές και ναυτικές εργασίες.

Προχωρημένα Μαθήματα για Επιδέξιους Ιστιοπλόους

Τα μαθήματα προχωρημένων ιστιοπλοΐας αποτελούν την επόμενη σημαντική στάση στο ταξίδι σας ως ιστιοπλόος. Σχεδιασμένα για τους πλέον αφοσιωμένους εντός του χώρου, αυτά τα μαθήματα προσφέρουν εκπαιδευτές με πολυετή εμπειρία και γνώση σε προχωρημένα θέματα της ιστιοπλοΐας.

Σε αυτό το στάδιο, η εκπαίδευση επικεντρώνεται στην πρακτική εφαρμογή των γνώσεων που αποκτήσατε στη βασική σχολή. Μαθαίνετε πώς να προετοιμάζετε ένα σκάφος για το ταξίδι, περισσότερα για την μηχανολογία, να διαχειρίζεστε καλύτερα την αγκυροβολία, και να αντιμετωπίζετε προκλήσεις και αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Εξελιγμένη Ιστιοπλοΐα και Ασφάλεια στην Θάλασσα

Στο πλαίσιο των μαθημάτων προχωρημένων ιστιοπλοΐας, η ασφάλεια στη θάλασσα αποτελεί πρωταρχική προτεραιότητα. Μαθαίνετε να αναγνωρίζετε τις καταστάσεις που ενδέχεται να δημιουργήσουν κίνδυνο και πώς να αντιδράτε αποτελεσματικά. Επιπλέον, εκπαιδεύεστε στην πρόληψη ατυχημάτων και στη χρήση ασφαλούς εξοπλισμού. Μαθαίνετε να εκτελείτε ακριβείς ελιγμούς, που απαιτούνται για να αντιμετωπίσετε διάφορες καταστάσεις στη θάλασσα.

Συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής

Επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας