Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης Ιστιοπλοΐας | Basic Sailing Training School – baxsailingschool
Τηλεφωνήστε μας : 2310403643

GetOnBoard

Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης Ιστιοπλοΐας | Basic Sailing Training School

Τα μαθήματα ιστιοπλοΐας αποτελούν το ουσιαστικό πρώτο βήμα για όσους θέλουν να ξεκινήσουν μια ιστιοπλοϊκή περιπέτεια. Η εκπαίδευση περικλείει τις βασικές γνώσεις στους κυριότερους τομείς που αφορούν τη θαλασσινή εμπειρία περιλαμβάνοντας μαθήματα ορολογίας, ναυτιλίας, αγκυροβολίας, μετεωρολογίας και φυσικά ρύθμισης πανιών. Μέσω γραπτών εξετάσεων, η επιτυχής φοίτηση οδηγεί στην κατοχύρωση διπλώματος ιστιοπλόου ανοιχτής θαλάσσης για σκάφη έως 74 πόδια, αναγνωρισμένου από τις αρμόδιες αρχές της πολιτείας.

Τα μαθήματα διαρκούν δύο μήνες και προσφέρονται σε τέσσερις περιόδους κάθε χρόνο (Μάρτιος-Απρίλιος, Μάιος-Ιούνιος και Σεπτέμβριος-Οκτώβριος και Νοέμβριος).

Όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς η Σχολή Βασικής Εκπαίδευσης Ιστιοπλοΐας είναι το απαραίτητο αλφαβητάρι, η υποδομή για τη δημιουργία και εξέλιξη ιστιοπλοϊκής εμπειρίας. Η συνέχεια αφορά ανοιχτή επιλογή σε δευτεροβάθμια τμήματα ανάλογα με τον προσανατολισμό που ο καθένας επιλέγει, ανοίγοντας τον δρόμο για ακόμα περισσότερες συναρπαστικές ιστιοπλοϊκές περιπέτειες.

Εμπειροι Εκπαιδευτές Ιστιοπλοΐας και Σύγχρονος Εξοπλισμός

Στη Σχολή μας, σας προσφέρουμε την εμπειρία εξαιρετικών εκπαιδευτών, που θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας στον κόσμο της ιστιοπλοΐας. Ο εξοπλισμός μας είναι σύγχρονος και ασφαλής, εξασφαλίζοντας ότι θα αποκτήσετε τις απαραίτητες δεξιότητες με ασφάλεια και ευχέρεια.

Τεράστια Κοινότητα Ιστιοπλόων

Μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων, σας προτρέπουμε να ενταχθείτε στη ζωντανή κοινότητά μας των ιστιοπλόων. Διατηρούμε τακτικές συναντήσεις, εκδηλώσεις και εκδρομές ιστιοπλοΐας σε Ελλάδα & Εξωτερικό, προσφέροντας σας την ευκαιρία να μοιραστείτε εμπειρίες και να συνδεθείτε με άλλους λάτρεις της ιστιοπλοΐας.

Εξερευνήστε τον Κόσμο με την Ιστιοπλοΐα

Η ιστιοπλοΐα είναι περισσότερο από μια απλή δραστηριότητα – είναι μια πύλη για την εξερεύνηση του κόσμου. Αφού αποκτήσετε τις δεξιότητες και την εμπειρία, μπορείτε να σχεδιάσετε τα ταξίδια σας σε απίστευτους προορισμούς, να εξερευνήσετε απομονωμένα νησιά και να ζήσετε μοναδικές περιπέτειες στα γαλάζια νερά της θάλασσας.

Συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής

Επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας